Granola bagt med gulerod.

Topping til flere gange morgenmad.

200 g gulerødder
100 g mandler
100 g afskallede hasselnødder

100 g rugflager

100 g groft havregryn

75 g græskarkerner
2 tsk. stødt ingefær
½ tsk. himmelaya salt
3 spsk acaie honning

3 spsk rapsolie

Tænd ovnen på 160 g varmluft. Du kan nøjes med at vaske gulerødder, hvis de er økologiske. Riv dem groft. Hak mandler og hasselnødder groft og bland det hele sammen i en skål. Rør honning og olie i blandingen og fordel det godt rundt.

Læg bagepapir på en bageplade og fordel granola`en på bagepapiret. Sæt det i ovnen og bag det ca. 30 min samtidig med at granolaèn vendes nogen gange til det er gyldent. Sluk ovnen og lad granolaen tørre videre i ovnen ca. 20 min. Granolaen skal virke tør og til at hakke i mindre stykker.

Når granolaen er afkølet kommes den i lufttæt opbevaringsboks. Den kan fint holde sig i en til to uger.

 TIP.

Brug granolaen til topping ovenpå skyr- A38 - kefir eller anden morgenmad. Top gerne med bær eks. brombær - solbær - blåbær - kirsebær

Previous
Previous

Kyllinge frikadeller selleri og persille.