Kyllinge frikadeller med revet selleri og persille.

20 stk.

500 g hakket kylling

4 æg
200g fintreven selleri

1 finthakket løg
200 g havregryn
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. fintrevet ingefær
3 tsk himalaya salt /læssø salt
Friskkværnet sort peber
1 tsk. chili flager

1 håndfuld finthakket frisk persille
Raps olie - og lidt økologisk smør til at stege i

Kom hakket kylling i en stor røreskål og rør det godt sammen med salt.

Tilsæt et æg af gangen.

Tilsæt øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen til det har samlet sig.

Lad det stå og trække ca. 10 min.

Kom olie på en varm pande. Hav en skål med kogende vand til at dyppe skeen i ved siden af.

Kyllinge”farsen” formes med en ske og brunes af på panden. De kan evt steges færdig i ovnen ca 10 min. ved 175 g.

Kan nydes både varme og kolde.

Er frysesegnet.


Previous
Previous

Rød - og grønkålssalat (Copy)

Next
Next

Granola bagt med gulerod