Kyllinge frikadeller med gulerødder

20 stk.

750 g hakket kylling

2 æg
3 revne gulerødder

1 finthakket løg
200 g havregryn
1fed finthakket hvidløg
1 tsk. fintrevet ingefær
3 tsk himalaya salt /læssø salt/ god salt
Friskkværnet sort peber
1 tsk. chili flager
½ tsk. cayennepeber

Raps olie - og lidt økologisk smør til at stege i

Kom hakket kylling i en stor røreskål og rør det godt sammen med salt.

Tilsæt et æg af gangen og rør farsen godt sammen.

Lad det stå og ”samle” sig ca. 10 min til en fast konsistens.

Kom olie og lidt smør på en varm pande. Hav en skål med kogende vand til at dyppe skeen i ved siden af.

Kyllinge”farsen” formes med en ske og brunes af på panden. De kan evt steges færdig i ovnen ca 10 min. ved 175 g.

Kan nydes både varme og kolde.

Er frysesegnet.


kyllinge deller.jpg
Previous
Previous

Ramsløg og skønne grøntsager i et mix suppe.

Next
Next

Grød m/ Chiafrø