Ramsløg og skønne grove grøntsager i et mix suppe.
2 personer
2 håndfuld hakket grønkål
1 håndfuld ramsløg
2 gulerødder
3 pastinakker
1 sød kartoffel
2 cm ingefær
½ rød chili
1 tsk. herbamare / bouillion
1 tsk. miso
4 dl vand
½-1 tsk cayennepeber efter smag
salt og peber
1. . Skræl persilleroden - gulerødder og sød kartoffel (evt kan du nøjes med at vaske dem godt og skær de tre grøntsager groft. Kom det hele i gryden og sauter et par minutter - sammen med 4 dl. vand eller så meget at det dækker dine grøntsager i gryden.
2. Lad det koge i ca. 15 min ved svag varme.
3. Kom herefter det hele fra gryden i en kraftig blender - tilsæt cayennepeber, salt og peber Blend til en cremet konsistens. Kom suppen tilbage i gryden og smag suppen til og her kan du også justerer konsistensen med lidt ekstra kogt vand.
4. Kom suppen i en skål og top evt med pesto lavet på mest Ramsløg. Eller som her med den skønneste Cayenne- Kimchi