Ramsløg og skønne grove grøntsager i et mix suppe.

2 personer

2 håndfuld hakket grønkål
1 håndfuld ramsløg

2 gulerødder

3 pastinakker
1 sød kartoffel

2 cm ingefær

½ rød chili

1 tsk. herbamare / bouillion

1 tsk. miso

4 dl vand

½-1 tsk cayennepeber efter smag
salt og peber



1. . Skræl persilleroden - gulerødder og sød kartoffel (evt kan du nøjes med at vaske dem godt og skær de tre grøntsager groft. Kom det hele i gryden og sauter et par minutter - sammen med 4 dl. vand eller så meget at det dækker dine grøntsager i gryden.


2. Lad det koge i ca. 15 min ved svag varme.


3. Kom herefter det hele fra gryden i en kraftig blender - tilsæt cayennepeber, salt og peber Blend til en cremet konsistens. Kom suppen tilbage i gryden og smag suppen til og her kan du også justerer konsistensen med lidt ekstra kogt vand.


4. Kom suppen i en skål og top evt med pesto lavet på mest Ramsløg. Eller som her med den skønneste Cayenne- Kimchi

Previous
Previous

Pesto på mest ramsløg

Next
Next

Kyllinge frikadeller med gulerødder