Laksesalat

Ingredienser (4 personer):

6 grønne friske asparges

150 g varmrøget laks (brug gerne den med peber)

30 g mandler

2 forårsløg

1 bk. karse

1 tsk. revet ingefær

2 spsk. friskpresset citronsaft

2 tsk. soya

1 lille fed hvidløg

citronpeber

6 cherrytomater

1 crispy salat hoved eller 1 romaine salathoved.

100 g friske blåbær

Fremgangsmåde:

  1. Fjern den grove ende af asparges og skær dem herefter i tynde/små stykker

  2. Mos den varmrøgede laks med en gaffel i en skål.

  3. Tilsæt asparges stykker til laksen, groft hakkede mandler, forårsløg i tynde ringe og karse.

  4. Vend det hele rundt med revet ingefær, citronsaft, soya, citronpeber og finthakket hvidløg.

  5. Del cherry tomater i halve - skyl salaten grundigt i koldt vand og skyl også de friske blåbær.

  6. Anret salat blade på en tallerken og kom laksefyldet ovenpå. Pynt med halve cherrytomater - blåbær og evt friske krydderurter som mynte, bredbladet persille eller masser af dild.

Previous
Previous

Smoothies med masser af bær.

Next
Next

Booster med blå vindruer