Sol bowle m. mandelsmør og bær

Til to store portioner eller mange små glas:
1 hel appelsin m. skal
1 hel citron m. skal
1 cm ingefær
1 håndfuld mandler lagt i blød i vand natten over
2 dadler el. abrikos udblødt natten over
Vand til passende konsistens, ca. 1-2 dl.

Skær appelsin og citron i mindre stykker og kom det sammen med de øvrige ingredienser i blenderen, og blend til en jævn konsistens. Det må gerne være lidt tyndt.
Læg nu massen i lag skiftevis med granola i en skål eller et glas. Toppes med bær og mandelsmør.
Tip: du kan også bruge en god økologisk peanutbutter i stedet for mandelsmør.

Mandelsmør:
100 g mandler/nødder blendes med ca. 1 tsk. olivenolie. Det tager lidt tid - husk at skrabe skålens kanter ned undervejs.

En sund og lækker start på dagen…

En sund og lækker start på dagen…

Next
Next

Greenies m. avocado og grønkål