Boghvedegrød med mango.

1-2 personer.

2 spsk hirseflager
2 spsk. boghvedeflager
3 dl mandeldrik (usødet) eller vand
½ tsk kanel
½ tsk kardemomme
lidt salt

½ spsk. hel boghvede

1 tsk peanutbutter ( chrunchy - økologisk)
½ moden mango
4 friske jordbær
mynte efter smag


1. Kom hirse- og boghvedeflager i en gryde med mandeldrik og lad det stå og trække 30-60 min.

2.Kom kanel og kardemomme i gryden og kog grøden op ved omrøring. Skru ned for varmen og sæt låg på. Herefter kan grøden passe sig selv ca 10 min. Smages til med salt,

3. Kom grøden i en smuk skål og anret med frisk mango i tern - jordbær og mynte - hel boghvede og evt peanutbutter

En sund og lækker start på dagen…

Previous
Previous

Blomkålsbrød/pate

Next
Next

Groed med blåbær og mandler