Grød med mandler og blåbær.

2 personer.

2 spsk boghvede flager
2 spsk. knækket rug kerner

50 g hakkede mandler

½ dl havregryn
4 dl vand
1 tsk frisk revet ingefær
100 g friske bær - gerne blåbær
Vanilje creme:
2 spsk. A 38

2 spsk. skyr

½ tsk vanilje pulver

1 tsk acasie honning


1. Kom mandler - boghvedeflager - rugkerner og havregryn i en gryde med vand og lad det gerne stå og trække 30-60 min. eller natten over i køleskabet.

2.Kom ingefær i gryden og kog grøden op ved omrøring. Skru ned for varmen og sæt låg på. Herefter kan grøden passe sig selv ca. 10 min. Smages til med salt,

3. Vanilje creme. Bland alle ingredienser i en skål og rør sammen. Kom grøden i en smuk skål og anret med friske bær og vanilje sauce.

4. Du kan med fordel gemme halvdelen af grøden og varme den i mikro ovn dagen efter eller komme 1 spsk. skyr i og spise den kold.

En sund og lækker start på dagen…

Previous
Previous

Boghvedegroed med mango

Next
Next

Rødbede tzaziki med hasselnød