Bærkompot
100 g brombær
100 g hindbær
100 g jordbær
100 g blåbær
40 g acasie honning
Det hele kommes i en kasserolle og koges op til kogepunktet. Koger 1-2 minutter.
Det afkøles og kommes på rengjorte skjoldede glas med låg.
Holdbarhed ca 5 dage i køleskabet.
Jeg bruger det til topping på skyr, grød, til en god dessertkage og også gerne i min smoothie.
Hindbærbowle med citrusfrugt.
1 cm ingefær (økologisk med skræl)
2 tykke skiver appelsin med skræl
1 båd citron med skræl
1 spsk avocado fra frost
2 spsk hindbær fra frost
1 dl mandeldrik
1 dl vand
1 tsk honning
Det hele kommes i en god kraftig blender og blendes til det er helt samlet.
Hældes på glas eller i en dyb skål og toppes evt med lækre toppings som ristet kokos - bær - mynte- granola - og meget andet godt .