Bærkompot

100 g brombær
100 g hindbær
100 g jordbær
100 g blåbær
40 g acasie honning


Det hele kommes i en kasserolle og koges op til kogepunktet. Koger 1-2 minutter.

Det afkøles og kommes på rengjorte skjoldede glas med låg.

Holdbarhed ca 5 dage i køleskabet.

 Jeg bruger det til topping på skyr, grød, til en god dessertkage og også gerne i min smoothie.

IMG_0258.jpg

Hindbærbowle med citrusfrugt.

1 cm ingefær (økologisk med skræl)
2 tykke skiver appelsin med skræl
1 båd citron med skræl
1 spsk avocado fra frost
2 spsk hindbær fra frost
1 dl mandeldrik
1 dl vand
1 tsk honning
Det hele kommes i en god kraftig blender og blendes til det er helt samlet.
Hældes på glas eller i en dyb skål og toppes evt med lækre toppings som ristet kokos - bær - mynte- granola - og meget andet godt .

billede til gavekort.JPG
Previous
Previous

Min bedste oliedressing

Next
Next

Rødbedebowle med citrusfrugt