Choko-paranødder i skøn mix af gode råvarer


20 stk.

100 g peanutbutte chrunchy
75 g. glutenfri havregryn
75 g acasie honning
50 g paranødder
1½ spsk rapsolie
1½ spsk kokosolie
1 spsk raw cacao
1 spsk sort sesam frø
1 spsk chiafrø
100 g mørk chokolade gerne 72%
Flagesalt eller himalaya salt

Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en jævn masse. Det må ikke være for tørt, så er det lettere at trille til kugler.

Jeg smelter oftest chokoladen i en mikroovn langsomt, og rører i det undervejs, så den chokolade der ikke er smeltet kan smeltes via varmen fra det der er smeltet. Så bliver det en flot blank chokolade.

Kuglerne dyppes herefter i smeltet chokolade.

Drys evt. en smule himalaya-salt på inden chokoladen størkner.

IMG_0254.jpg
IMG_0253.jpg
Previous
Previous

Granola i himmelsk version

Next
Next

Blomkåls bøffer med toppings