GRÆSKARSUPPE.

4 personer
1 stort hokkaido med skræl økologisk
1 tsk. rapsolie

1 stort løg
1 fed hvidløg

1 grøn squash

2 cm ingefær

½ rød chili

saften af en citron

1 ds kokosmælk

1 tsk. herbamare bouillion

4 dl vand

½-1 tsk cayennepeber efter smag
salt og peber
1 pk. asparges broccoli

1 tsk. rapsolie

pesto




1. Varm olien op i en stor gryde. Halver dit hokkaido og tag kernerne ud. Skær herefter dit hokkaido i grove både/stykker. Skær squash i grove tern. Hak hvidløg- ingefær - løg og chili groft.
2. Kom lidt olie i en god stor gryde og tilsæt herefter alle dine skårne grøntsager - kokosmælk og vand til det dækker. Lad det koge i ca. 15 min ved svag varme.
3.Kom det herefter i en kraftig blender - tilsæt cayennepeber, salt og peber efter smag. Blend til en cremet konsistens.

En stavblender kan også bruges til at blende suppen med. Kommes herefter tilbage i gryden og smages til.


4. Skyl asparges broccoli i rigeligt vand. Lad dem tørre en smule. Kom olie på en middelvarm pande og steg de hele broccoli .

Hold øje med broccolien og vend dem undervejs til de er let gyldne. Kom en smule salt og rigeligt med friskkværnet peber på.

5. Kom suppen i en skål og tilsæt den stegte asparges broccoli.

Suppen kan også tilsættes pesto og evt en god skefuld neutral skyr. Eller som her med kogt rød quinoa.

Previous
Previous

Enkel grøn smoothie

Next
Next

Kimchi