Granola bagt med banan.

Topping til flere gange morgenmad.

3 modne mellem str. bananer
4 spsk. rapsolie
3 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
½ tsk. himmelaya salt
125 g havregryn
125 g rugflager
50 g græskarkerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hampefrø

Tænd ovnen på 175 g varmluft. Kom bananer i en skå og mos dem med rapsolie - krydderier og salt. Bland havre- og rugflager i samt de resterende ingredienser. Saml det hele til det hænger sammen.

Læg bagepapir på en bageplade og fordel granola`en på bagepapiret. Sæt det i ovnen og bag det ca. 20 min samtidig med at granolaèn vendes nogen gange og hak den evt. i mindre stykker. Sluk ovnen og lad granolaen tørre videre i ovnen ca. 20 min. Granolaen skal virke tør og til at hakke i mindre stykker.

Når granolaen er afkølet kommes den i lufttæt opbevaringsboks. Den kan fint holde sig i en til to uger.

 TIP.

Brug granolaen til topping ovenpå skyr- A38 - kefir eller anden morgenmad. Top gerne med bær eks. brombær - solbær - blåbær - kirsebær

Previous
Previous

Koldskål med frosne blåbær

Next
Next

Tvist af jul cookie bagt med appelsin