Grøntsagsdeller med linsemel og boghvede

22 stk.

2 dl linsemel
2 dl boghvedeflager
½ dl chiafrø
4 dl vand
2 fed finthakket hvidløg
1 spsk fintrevet ingefær
3 tsk himalaya salt /læssø salt
Friskkværnet sort peber
1 tsk chili flager
½ tsk cayennepeber
400 g blandet grønt - finthakket (jeg har brugt porrer – blomkål og broccoli)
Raps olie til at stege i

Kom alle ingredienser i en stor røreskål og rør det godt sammen.

Lad det stå og ”samle” sig ca. 10 min til en fast konsistens.

Kom olien på en varm pande. Hav en skål med kogende vand til at dyppe skeen i ved siden af.

Grøntsags ”farsen” formes med en ske og brunes af på panden. De kan evt steges færdig i ovnen ca 10 min. ved 175 g.

Kan nydes både varme og kolde.

Er frysesegnet.

Grøntsagsdeller.jpg
Previous
Previous

Omelet med løg

Next
Next

Granola i himmelsk version