Omelet med løg

Til 1 person

½ løg i skiver
30 g grønne bønner  ( kom dem evt i et glas med kogende vand ca. 1 minut inden)
½ tsk gurkemeje
70 g cherry tomat
2 æg
1 håndfuld blåbær
Salt og peber
½ tsk økologisk rapsolie


Sæt en pande på komfuret på 5 og kom olie på. Herefter kommes løg i skiver og grønne bønner på.

Lad det stå og blive langsomt varmt til løgene er bløde uden at tage farve.

Herpå kommes gurkemeje og det blandes sammen.

Pisk æggene sammen med en gaffel og tilsæt salt og masser af friskkværnet sort peber.

Skub nu grøntsagerne på panden til den ene side og kom æggemassen i den modsatte side.

Når æggemassen er lidt størknet, kommes grøntsagerne på og omeletten foldes sammen.

Lad det hele ligge og trække på panden- pas på det ikke bliver for tørt.

Halver cherrytomaterne og kom peber på efter smag.

Det hele anrettes på en smuk tallerken med blåbær.

Omelet.jpg
Previous
Previous

Banankage med hindbær- og cashnewnødde-creme (Glutenfri)

Next
Next

Grøntsagsdeller med linsemel og boghvede