KIDNEYBØNNE BROWNIE Glutenfri.


1 springform på 30 cm.
1 dåse kidneybønner
1 moden banan
70 g flydende honning eller agave-sirup
1 tsk vaniljepulver
3 æg
30 g mørk kakao
½ tsk. stødt ingefær
1 tsk bagepulver
100 g pekannødder eller hasselnødder

Topping 1

100 g cashnewnød (lægges i blød i vand natten over)
50 g frosne/friske hindbær

1 revet æble
1 spsk. creamy økologisk peanutbutter

Topping 2

100 g. chokolade 85 % smeltes nænsomt evt. i mikroovn og smørres herefter på toppen af kagen.
Pynt

Friske hindbær

1.       Tænd ovnen på 180 g varmluft

2.       Kom kidneybønner i en sigte og skyl med koldt vand. Mos bananerne med en gaffel Kom kidneybønner - banan og honning i en blender og blend til en fin masse.

3.       Kom æg, vaniliepulver, kakao, ingefær, bagepulver i dejen, så dejen lige er samlet. Hak pekannødder groft og vend dem i dejen

4.       Kom et stykke bagepapir i bunden af en springform ca. til 2 cm op af kanten. Kom dejen i og sæt formen i ovnen ca. 20-25 min.
Pas på ikke at bage kagen for længe.

5.       Afkøles og imens kan cremen tilberedes.

6.       Vandet hældes fra cashnewnødderne som kommes i en blender sammen med frosne hindbær, ingefær og peanutbutter. Det bliver en lidt tyk/tør konsistens.
Tages op af blenderen og heri røres det revne æble som gør det smørbart pga. æblesaften.

2.       Kommes ovenpå kagen eller serveres ved siden af.

Previous
Previous

Den gule lækre smoothie

Next
Next

Rødbedeknækbrød