Rødbedeknækbrød.

150 g rå rødbede
100 g gulerod

1 spsk fintrevet ingefær
75 g quinoaflager
75 g hasselnødder blendet til mel
50 g hampefrø
50 g hørfrø
50 g sesamfrø

1 tsk salt

½ tsk bagepulver

3 spsk rapsolie

Tænd ovnen på 125 varmluft.

  1. Skræl rødbede og gulerod og riv det på den fine side af rivejernet. Bland nu det hele sammen i en god stor skål. Lad det stå 5-10 min og samle sig til en sammenhængende konsistens.

  2. Læg et stykke bageparpir på bordert og fordel dejen, lig endnu et stykke bagepapir ovenpå og rul nu dejen ud i ca. 2-3 mm`s tykkelse.

  3. Skær den udrullede dej ud i passende firkanter evt med en pizzaskærer. Sæt knækbrøddet i ovnen og lad det bage ca 1 time og 15 min. Det er færdigt når det begynder at tage farve ude ved kanterne. Hvis midten endnu ikke er sprød, kan det hjælpe at vende knækbrødet om og give det lidt længere tid.

  4. Opbevar knækbrødet i en lufttæt beholder. Det holder sig fint i 10-14 dage.


Previous
Previous

Kidneybønne brownie

Next
Next

Pandekager m. squash