Pandekager m. squash

( 10-12stk.)
2 squash

3 dl vand

4 æg

3/4 dl. god rapsolie
200 g kikærtemel
100 g rugmel eller fuldkornsrismel
1 tsk. stødt ingefær

1 tsk .stødt gurkemeje
1 tsk. salt

1. Riv squashen fint på rivejern.

2. Kom olie - æg og vand i en skåle og pisk det sammen

3.Rør alle de resterende ingredienser i æggemassen og bland det hele godt sammen til en lind masse.
4. Lad det stå og trække 20-30 min.

5.Sæt en pande på lavt blus og kom lidt olie på.

6. Med en ske kommes 2 spsk. på til hver pandekage, eller efter den størrelse du gerne vil have.

7. Pandekagerne kan bruges til morgenmad med grøntsager og bær eller som frokost med en god varmrøget laks.

Fryse egnede

God fornøjelse :-)

Previous
Previous

Rødbedeknækbrød

Next
Next

Tomat - peberfrugt suppe med parmesan (Copy) (Copy)