Roesti med sød kartoffel og jordskok.

( 10-12stk.)
450 g sød kartoffel
350 g jordskokker

3 æg
1 tsk. stødt ingefær

1 tsk stødt gurkemeje

1 tsk cayennepeber
1 tsk. salt
4 spsk. olivenolie
1. Riv skrællede sød kartoffel og jordskokker fint på rivejern. Pres væsken godt ud af de revne grøntsager.

2. Bland æg og grøntsager sammen og tilsæt salt, gurkemeje, ingefær og cayennepeber.

Brug evt. pupl fra din ingefærshot)

3.Rør alle de resterende ingredienser i æggemassen og bland det hele godt sammen til en lind masse.
4. Lad det stå og trække 10-15 min.

5.Sæt en pande på lavt blus og kom lidt olie på.

6. Med en ske kommes 2 spsk. på til hver pandekage, eller efter den størrelse du gerne vil have.

7. Pandekagerne kan bruges til morgenmad med grøntsager og bær eller som frokost med en god varmrøget laks.

Fryse egnede

God fornøjelse :-)

Previous
Previous

Rødbede tzaziki med hasselnød

Next
Next

Koldskål med frosne blåbær